Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Cocoș este TERMINAT: Ce nu au putut procurorii, a rezolvat rivala Elenei Udrea

dorin cocos sotie

Coşmarul lui Dorin Cocoş pare că nu se mai termină. Fostul soţ al Elenei Udrea primeşte lovitură după lovitură. In luna aprilie a anului trecut, Dorin Cocos a fost trimis de instanta in arest la domiciliu, dupa ce, in noiembrie 2014, omul de afaceri a fost inchis pentru luare de mita in "Dosarul Microsoft". Ajuns acasa, Dorin Cocos a avut parte de un alt soc. Sotia sa, cu care s-a insurat in 2013, s-a indragostit de un alt barbat si nu doreste sa se mai intoarca in tara.

Citeşte şi: Divorţul anului în politică: Îl părăsește pe fostul președinte / FOTO

Timp de cateva luni, Cocos a facut tot ceea ce a putut pentru a o convinge pe tanara de 26 de ani sa se intoarca la el, insa, totul a fost in zadar. Acesta trecuse pe numele ei cateva milioane de euro, printr-un act de donatie, dorind, astfel, sa se asigure ca nu va ramane fara nici un leu dupa ce structurile abilitate i-ar fi pus sechestru pe avere. Intre timp. Cocos Senior a inteles ca Diana Roibu, stabilita intre timp in Asia, la o matusa, nu se mai intoarce. Asa ca a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a-si recupera o parte din bani. Insa, nici asta nu a reusit.

Vezi şi: Radu Tudor, variantă EXPLOZIVĂ despre primarul PSD prins într-un scandal sexual cu două studente

La sfarsitul anului trecut, fostul sot al Elenei Udrea s-a trezit cu o citatie de la tribunal. Sotia lui a bagat divort. ”Ea a invocat faptul ca a fost dezamagita atunci cand sotul sau a fost arestat si ca habar nu avea cu ce se ocupa acesta. A mai spus ca daca ar fi stiut ca este implicat in lucruri ilegale, nu s-ar fi casatorit cu el. Diana declara fara nici un pic de jena ca l-a luat pe sotul sau din dragoste, nu pentru bani. Insa, cand a venit vorba despre milioanele de euro, ea a spus ca a fost cu contract de donatie, deci sunt ai ei. Fata asta doar a profitat si a lasat un om la greu. Dorin este foarte afectat, a suferit mai mult ca niciodata. S-a imbolnavit de nervi”, a declarat un apropiat al lui Dorin Cocos, pentru cancan.

Vezi şi: Scandalul sexual cu liderul PSD prins cu două studente la medicină, partea a doua / VIDEO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.