Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Florea, primarul din Târgu Mureș, cere să fie oprită plata taxelor la ghișeu

Salud 180
coronavirus test sange

Dorin Florea, primarul din Târgu Mureș, cere să fie oprită plata taxelor la ghișeu până la depășirea crizei provocată de COVID-19. Edilul a spus, că a vorbit și cu alți primari și că oamenii se înghesuie la ghișee, în aceste zile, doar pentru a obține reducerile la impozite, potrivit Mediafax.

"Regret că trebuie să revin cu acest comunicat pentru că pe toate culoarele pe care l-am trimis la nivel de premier sau Comisia Națională, practic, în afară de dr. Raed Arafat, cu care am vorbit în mod personal, nimeni nu vrea să înțeleagă că e o problemă serioasă. Este vorba despre taxele și impozitele locale. Primăriile lucrează la foc continuu în această perioadă, cum nu cred că e cazul, vin cetățenii care vor să își plătească taxele și impozitele, cu acele bonificații pe care le au de 10%", explică Dorin Florea.

Citește și: Dr. Alexandru Rafila îi calmează pe bucureșteni: NU se închide Capitala

Primarul spune că situația generată de pandemia de coronavirus nu a redus numărul de oameni la ghișeu, motiv pentru care cere ca plata să se mai facă doar online.

"Am cerut stoparea acestor plăți pe o perioadă determinată, de 2-3 săptămâni să existe numai posibilitatea plății online, primăriile care au acest soft și să anunțe când se reia, undeva în aprilie. Spun asta pentru că toate primăriile se confruntă cu asta, am luat legătura și cu alții, suunt mii de oameni care vin zilnic. În ultimele zile au fost în jur de 7.000, cam 1.700 pe zi. Femeile de la ghișeu sunt destul de îngrijorate", a mai spus primarul din Tg-Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.