Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Goian: 'Nu ne putem aştepta la aceşti tineri să aibă o creştere constantă de la joc la joc'

Inquam Photos / Alberto Groşescu
Inquam coregrafie FCSB

Dorin Goian a câştigat două titluri de campion alături de trupa din Ghencea în sezoanele 2004 - 2005 şi 2005 - 2006, dar şi Supercupa României în 2006, scrie Mediafax.

Fostul fundaş, 37 de ani, a vorbit pentru ProSport despre tinerii de la FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, explicând faptul că asupra lor se pune o presiune inutilă. Fostul component al generaţiei "UEFAntasticilor" i-a dat ca exemplu pe Dennis Man şi Florinel Coman, două dintre "produsele de export" ale lui Becali.

"Nu ne putem aştepta la aceşti tineri să aibă o creştere constantă de la joc la joc, ca tot timpul să fie mai buni, mai buni... Să nu uităm că Man acum doi ani juca la o echipă de mijlocul clasamanetului din Liga a 2-a, la UTA. A făcut un salt fantastic, dar cred că presiunea care se pune pe ei e foarte mare şi nu cred că ei sunt pregătiţi să ducă la o astfel de presiune", a spus Dorin Goian la ProSport LIVE.

Citește și: Diego Simeone: Absenţa lui Antoine Griezmann de pe lista scurtă a nominalizaţilor pentru premiul de cel mai bun jucător FIFA al anului este 'inexplicabilă'

Fostul fundaş al trupei roşalbastre a detaliat. "Când începe patronul şi spune că eşti foarte, foarte bun şi că te vinde cu 20 de milioane, iar tu nu neapărat că joci prost, dar nu mai ai o prestaţie bună şi lumea va spune că: 'E în scădere de formă, ceva s-a schimbat. Dar, nu cred. Ştiu că Man, cel puţin, e un băiat la locul lui şi nu e vorba de alţi factori externi care să-i stagneze evoluţia. E pe drumul cel bun. De multe ori poate cerem prea mult de la ei. Nu trebuie pusă preisune inutilă pe ei", a încheiat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.