Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Recean, despre 9 mai: Astăzi comemorăm, nu sărbătorim. Foarte mulți ucraineni mor, apărând sistemul lor de valori

reperio.news
Dorin Recean

Primul ministru al Republicii Moldova, Dorin Recean, a venit cu un mesaj dedicat Zilei de 9 mai, când sunt comemorate victimele celui de-al Doilea Război Mondial. Șeful Executivului a ținut să explice că în această zi nu este loc de veselie și sărbătoare, ci trebuie comemorate viețile omenești pierdute în acel Război, conform deschide.md.

„Astăzi comemorăm, nu sărbătorim. Comemorăm viețile, celor care au plecat ca să-și apere valorile. Exact așa cum se întâmplă și astăzi – foarte mulți ucraineni mor, apărând sistemul lor de valori. Și trebuie să comemorăm aceste victime”, a menționat Dorin Recean, după ceremonia de depuneri de flori la memorialul „Eternitate”.

Demnitarul a depus flori alături de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, alături de președintele Parlamentului, Igor Grosu. La eveniment au participat și ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, șeful Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Musteață, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, primarul de Chișinău, Ion Ceban și reprezentanți ai Primăriei Chișinău, mai mulți demnitari de stat, rude și prieteni, care au venit cu omagii pentru cei decedați în lupte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.