Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Recean, mesaj de mulțumire pentru Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă, pentru ajutorul acordat în cadrul organizării Summitului CPE

Inquam Photos / George Calin
klaus iohannis maia sandu

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a adresat un mesaj de mulțumire președintelui României, Klaus Iohannis, prim-ministrului Nicolae Ciucă, precum și postului public de televiziune TVR pentru ajutorul acordat autorităților de la Chișinău în cadrul organizării Summitului Comunității Politice Europene care s-a desfășurat joi, 1 iunie, în Republica Moldova, conform deschide.md.

Suntem recunoscători României pentru susținerea și contribuția la organizarea excelentă a Summit-ului CPE Moldova. Eforturile comune ale oamenilor noștri au produs un rezultat remarcabil”, a scris șeful Executivului.

Suntem recunoscători #României pentru susținerea și contribuția la organizarea excelentă a Summit-ului@EPCMoldova. Eforturile comune ale oamenilor noștri au produs un rezultat remarcabil.@KlausIohannis@NicolaeCiuca @_TVR — Dorin Recean (@DorinRecean) June 3, 2023

Republica Moldova a găzduit la data de 1 iunie Summitul Comunității Politice Europene, reunind, în premieră, 50 de președinți, prim-miniștri și înalți oficiali europeni.

Comunitatea Politică Europeană este un for guvernamental paneuropean înființat anul trecut, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, servind drept platformă care întrunește liderii europeni cu scopul a discuta și a identifica soluții pentru cele mai urgente probleme ale Europei, precum securitatea, stabilitatea și reziliența energetică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.