Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Rotariu a ajuns la un acord cu Arminia Bielefeld și va evolua în Liga a II-a germană

www.sport.ro
Dorin Rotariu

Dorin Rotariu (23 de ani) a ajuns la un acord cu Arminia Bielefeld, locul 14 din a doua ligă germană, anunţă Fanatik. Rotariu va merge în Germania sub formă de împrumut, dar nemţii vor avea opţiunea unui transfer definitiv.

Rotariu a negociat şi cu echipa portugheză Feirense, dar în final a refuzat să plece acolo. Acum, fostul dinamovist şi-a dat acordul pentru a pleca de la AZ Alkmaar, astfel că va evolua în liga secundă din Germania pentru a doua parte a sezonului 2018/2019. Arminia Birlefeld îi va plăti un salariu lunar în valoare de 20.000 de euro, conform sursei citate.

Mai mult rezervă la AZ Alkmaar, Rotariu consideră că aşa ar putea reveni în atenţia lui Cosmin Contra. Mai ales că se apropie preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Iar prezenţa în preliminarii poate aduce de la sine convocarea pentru turneul final. Doi români au mai evoluat pentru Arminia Bielefeld în trecut: Vlad Munteanu (2008-2009) şi Claudiu Răducanu (2004-2005).

Arminia Bielefeld ocupă locul 14 din 18 în al doilea eşalon valoric al Germaniei. Gruparea înfiinţată în 1905 a adunat 21 de puncte în 19 etape. Hamburg SV este lider, cu 40 de puncte. Ultimele două poziţii, cele direct retrogradabile, sunt ocupate de Duisburg şi Inglostadt, fiecare cu câte 13 puncte. Sandhausen are de asemenea 13 puncte, dar un golaveraj mai bun, motiv pentru care se află pe locul de baraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.