Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Rotariu, pe urmele unchiului său?

prosport.ro
Dorin Rotariu

Turcii au anunțat un super-transfer: Dorin Rotariu la Galatasaray Istanbul! Dinamovistul merge pe urmele unchiului. Iosif Rotariu a fost primul român care a îmbrăcat tricoul „roș-galbenilor”, transferându-se pe Bosfor chiar în 1990.

„Am vorbit cu preşedintele clubului şi în viitor va ajunge un român la Galatasaray!”, a spus Gică Hagi zilele trecute. Deși multă lume s-a gândit că, dată fiind „intrarea” pe care o are oricând la Galata, Hagi ar fi vorbit despre un jucător de la echipa sa, Viitorul, turcii de la „Sabah” susțin că dinamovistul Dorin Rotariu ar fi ținta.

Citește și: Marica îi condamnă pe Mutu și îl face PRAF pe Negoiță: 'Ce investiții s-au făcut la Dinamo?'

Dorin Rotariu are 21 de ani, șase goluri și două „assist-uri” în acest sezon. Micul Rotariu joacă la Dinamo din 2013 și, în această perioadă, a strâns 118 meciuri și 21 de goluri, nereușind niciodată să „explodeze”, să depășească bariera mediocrității, mai ales că toată lumea l-a văzut drept un fotbalist foarte talentat. Iosif Rotariu, unchiul său, l-a atenționat că ar fi cazul să plece, ca să nu se plafoneze. Dacă va ajunge la Galatasaray, Dorin Rotariu va fi al 12-lea român la echipa turcă după Iosif Rotariu, Gică Hagi, Gică Popescu, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Ovidiu Petre, Gabriel Tamaș și Bogdan Stancu.

Dorin Rotariu este jucătorul pe care Ionuț Negoiță visează să-l vândă cu 3 milioane de euro, mai ales că există riscul plafonării, iar în această toamnă și-a trecut în „palmares” și câteva ratări epocale. Pe seama lui Dorin Rotariu s-au mai vehiculat și alte posibile destinații, unele mai realiste – Heerenveen, Dinamo Zagreb -, altele mai degrabă niște utopii – Manchester United, Crystal Palace, anunță Libertatea.

Alexandru Mățel, fundașul dreapta român de la Dinamo Zagreb, a declarat ieri că șefii grupării croate l-au întrebat de dinamovistul Dorin Rotariu. „Mi-aș dori să vină, vă dați seama, să am un român alături de mine, să mai vorbim și noi în limba noastră, să mai ieșim împreună, să mâncăm cu familiile. Am fost întrebat despre un jucător de la Dinamo, și cam atât tot, sper să vină alături de mine. Am fost întrebat de Dorin Rotariu și am vorbit foarte frumos de el. Am spus numai lucruri frumoase despre el, și acum rămâne să se înțeleagă, dacă se va înainta o ofertă”, a declarat Mățel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.