Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Rotariu, prezentat de Cosmin Moţi la Ludogoreţ

www.sport.ro
Dorin Rotariu

Clubul Ludogoreţ Razgrad a anunţat, joi, că a obţinut serviciile atacantului Dorin Rotariu, ultima dată component al echipei Astana.

Rotariu a ajuns în cantonamentul din Austria al campionaei Bulgariei şi a fost prezentat de fostul fundaş Cosmin Moţi, care a preluat de zece zile funcţia de director tehnic al clubului de la sud de Dunăre.

"Bine ai venit, Dorin. Cred că te vei adapta rapid echipei noastre şi ne vei ajuta să ne îndeplinim obiectivele în campionat şi în cupele europene", a spus Moţi, conform paginii de Facebook a echipei Ludogoreţ.

"Sunt fericit să de efectuarea acestui transfer. Vin la o echipă cu mentalitate de campion care joacă la un nivel înalt. Sper că voi ajuta la următoarele succese ale lui Ludogoreţ. Cred că sunt mai bun pe postutul de mijlocaş dreapta, dar pot juca şi ca atacant sau în spatele atacantului. Am vorbit deja cu antrenorul Valdas Dambrauskas. Sper să intru repede în formă şi să fiu disponibil", a fost primul comentariu al lui Dorin Rotariu, care a jucat ultima dată în Kazahstan, la Astana.

Joi seară, jucătorul român a făcut un prim antrenament cu echipa la baza din Bad Haring. El ar putea lua parte la unele dintre următoarele amicale ale echipei, în Austria. La 19 iunie, Ludogoreţ va juca împotriva echipei CFR Cluj, apoi va întâlni pe Ferencvaros şi LASK Linz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.