Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorinel Munteanu: Budescu, la calitatea pe care o are, nu are cum să lipsească din echipa de start. Nu poate ajuta echipa naţională din postura de rezervă

www.spynews.ro
Dorinel Munteanu

România joacă luni, 10 septembrie, de la ora 21:45, cu Serbia în Liga Naţiunilor. După remiza din debutul competiţiei, 0-0 cu Muntenegru, selecţionerul Cosmin Contra e contestat de fostul mare internaţional Dorinel Munteanu, scrie Mediafax.

"Ar trebui să câştigăm în Serbia, dacă mai vrem să sperăm la primul loc. În caz contrar, deşi e vorba despre primele două meciuri, vom avea şanse minime. Eu cred că vor fi mai multe schimbări în primul 11, în afara celor două forţate (n.red. - Chiricheş şi Pintilii sunt accidentaţi). Cred că Budescu şi Ţucudean vor fi titulari”, a spus Dorinel Munteanu, la Digi Sport.

"Munti" nu e de acord cu faptul că selecţionerul a mizat pe serviciile lui Alexandru Maxim şi Claudiu Keşeru contra Muntenegrului: "Maxim nu a jucat la randamentul scontat. Bine, nici în meciurile precedente, în amicale, n-a făcut nimic ca să iasă în evidenţă. Probabil că startul din Bundesliga l-a convins pe Cosmin să-l titularizeze. Nu ştiu cum îşi face planurile staff-ul lui Contra, dar eu cred că Budescu, la calitatea pe care o are, nu are cum să lipsească din echipa de start. Trebuie să-l lăsăm să joace. Sunt convins că Budi nu poate ajuta echipa naţională din postura de rezervă, când intră în ultimele 20 de minute.

Citește și: Simona Halep începe săptămâna cu numărul 45 în fruntea clasamentului WTA

Keşeru marchează acolo la echipa lui de club, dar la naţională o face cam puţin. Plus că în acest sistem tactic 4-2-3-1, el nu se potriveşte, pentru că nouă ne trebuie un atacant central puternic, care să ţină de minge, care să creeze spaţii pentru jucătorii care vin din spate, care să ţină pe loc fundaşii adverşi. Asta în condiţiile în care noi avem jucători buni de benzi, plus acest Stanciu care ştie să vină din spate. Atacantul trebuie să fie în faţa porţii mereu, ceea ce Keşeru nu face.

Aştept mai mult şi de la Mitriţă. Nici Chipciu n-a făcut o partidă bună. A fost izolat şi nu şi-a pus în valoare calităţile lui. Toată lumea aşteaptă mai multe de la el".

Fostul component al "Generaţiei de Aur" a concluzionat: "Dacă ne vom duce peste ei, vom fi victime sigure. Ar trebui să facem un joc tactic foarte bun, pentru că avem jucători buni pe benzi, apoi mai e calitatea lui Budescu şi cu astea putem ieşi în evidenţă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.