Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dortmund: 'Ştim că va fi o altă poveste peste şase zile', a spus Terzic după victoria cu PSG

liga campionilor

"Ştim că va fi o altă poveste peste şase zile", în returul din capitala Franţei, a declarat antrenorul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund, Eric Terzic, după victoria cu 1-0 împotriva lui Paris Saint-Germain în manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor.

Borussia Dortmund este uşor favorită după ce s-a impus graţie golului reuşit de Niclas Fullkrug, în faţa celor 81.365 de spectatori de pe Westfalenstadion, notează AFP.

"Mai este atât de mult de jucat. Ştim că va fi o altă poveste peste şase zile. Noi am simţit asta când am jucat la Paris în faza grupelor. Când ei îşi intră în ritm, este foarte complicat", a spus Edin Terzic într-o conferinţă de presă.

"Nu ne temem de nimic, dar respectăm pe toată lumea. Cunoaştem calitatea, am simţit-o astăzi. Am arătat cel mai bun joc al nostru astăzi împotriva lui PSG, dar este nevoie de asta dacă vrem să ne calificăm în finală", a afirmat Terzic.

"Avem un mic avans, nici mai mult, nici mai puţin. Vom merge acolo să câştigăm, deşi ştim că ne ajunge un egal. Am câştigat meciuri importante în deplasare în acest sezon în Liga Campionilor, la Newcastle, pe San Siro", a amintit Terzic.

"Ştim, de asemenea, că vor juca săptămâna viitoare cu mult entuziasm şi într-o atmosferă frumoasă la meciul lor de acasă. Şi că vor dori să schimbe soarta partidei", a avertizat antrenorul lui Dortmund.

"Noi m arătat astăzi câteva lucruri care i-au pus în dificultate", a apreciat el, referindu-se la spaţiile libere din prima repriză pe care echipa sa nu le-a exploatat pe deplin.

"Respectăm nu doar faptul că suntem în semifinale, ci şi că jucăm împotriva unei echipe foarte puternice. Săptămâna viitoare avem o şansă să ne calificăm în finala Ligii Campionilor şi vom încerca cu toate puterile noastre să profităm de ea", a conchis tehnicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.