Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal deschis de polițiști în urma incendiului care a distrus serverele de la Penitenciarul Jilava

penitenciar Jilava

Polițiștii orașului Măgurele au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă, după ce au ars serverele și echipamente IT în incendiul izbucnit vineri la camera tehnică de la Penitenciarul Jilava, anunță IPJ Ilfov.

„La data de 26 ianuarie a.c.,. în jurul orei 06:22, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la camera tehnică a unei clădiri din cadrul Pnitenciarului Jilava. La fața locului s-au deplasat polițiștii echipei de cercetare la fața locului din cadrul Poliției Orașului Măgurele pentru efectuarea activităților din competență, precum și mai multe autospeciale din cadrul ISU București-Ilfov, în vederea localizării și stingerii incendiului. În cadrul activitatilor de cercetare la fața locului, a rezultat faptul că, în urma incendiului, izbucnit la camera tehnică, care ar avea ca probabilă cauză scurtcircuit al unei prize electrice, au rezultat pagube materiale în sensul că au fost distruse echipamente electrice și electronice (servere, echipamente IT și de comunicații, stații de lucru, monitoare)”, potrivit IPJ Ilfov.

Polițiștii transmit că, în urma incendiului, nu au rezultat victime și nici alte pagube materiale.

„Polițiștii orașului Măgurele continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.