Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal după ce un băiat de 13 ani a fost bătut de alţi minori, în Prahova

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe după ce un băiat de 13 ani a fost bătut de mai mulţi minori, care l-au lovit cu pumnii, cu picioarele şi cu un obiect contondent, imaginile apărând în spaţiul public, a informat, miercuri seară, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, anunță AGERPRES.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în data de 22 ianuarie, poliţiştii fiind sesizaţi în aceeaşi zi prin apel la 112 asupra faptului că un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat de alţi minori pe raza localităţii Plopeni.

Citește și: Episod incendiar în Parlamentul European: Traian Băsescu l-a ridiculizat pe șeful diplomației UE / VIDEO

"Minorii prezentaţi în imagini au fost identificaţi şi audiaţi în prezenţa părinţilor şi a lucrătorilor DGASPC Prahova. Aceştia au vârste cuprinse între 12 şi 16 ani. În continuare, poliţiştii Postului de Poliţie Păuleşti desfăşoară activităţi, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-au desfăşurat actele de violenţă şi pentru luarea măsurilor legale care se impun", precizează Poliţia Prahova.

În imaginile care au apărut în spaţiul public se vede cum mai mulţi minori îl lovesc pe băiatul de 13 ani în mod repetat cu pumnii şi picioarele, mai ales în faţă, unul dintre agresori lovindu-l inclusiv cu un obiect contondent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.