Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal, după ce un copil de 11 ani a dat foc unor haine, iar flăcările s-au extins la locuinţa unui vecin cu care se certase, în Galați

112 politia politie

Un copil de 11 ani dintr-o comună din Galaţi a dat foc unor haine, iar flăcările s-au extins şi au cuprins locuinţa unui vecin cu care se certase. Poliţiştii au întocmit dosar penal, în timp ce pompierii transmit că incendiul a fost provocat intenţionat de minor, anunță news.ro.

Incendiul a fost semnalat la o gospodărie din localitatea gălăţeană Slobozia Conachi. Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de din cadrul Secţiei de Pompieri Galaţi şi pompieri voluntari din cadrul SVSU Slobozia Conachi.

Citește și: Vor începe să se audă zgomote de cătușe la CFR? Corpul de Control al prim-ministrului a trimis un raport la DNA .

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta la nivelul acoperişului casei şi la patru camere ale imobilului, cu posibilitatea propagării la o locuinţă din imediata apropiere.

După stingerea incendiului, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat, valoarea bunurilor distruse fiind aproximată la 80.000 lei.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că focul a fost provocat de un copil de 11 ani cu care proprietarul gospodăriei care a ars ar fi avut înainte un schimb de replici. Ca să se răzbune, minorul ar fi mers în casa în care gălăţeanul dormea şi ar fi dat foc unor haine. Flăcările s-au extins, astfel că întreaga casă a fost cuprinsă de foc.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.