Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal după ce un elev a fost bătut de trei colegi mai mari, în curtea unui liceu din Mureș. Băiatul a ajuns la spital

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Dosar penal după ce un elev a fost bătut de trei colegi mai mari, în curtea unui liceu din Mureș. Băiatul a ajuns la spital

Poliţia judeţeană Mureş a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, în urma unei agresiuni care a avut loc într-o şcoală din municipiul Reghin. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce un elev de 16 ani a ajuns cu semne de lovituri la spital, iar medicii de acolo au anunţat agresiunea.

”La data de 3 aprilie 2024, Poliţia municipiului Reghin a fost sesizată, de către reprezentanţii unei unităţi spitaliceşti, cu privire la faptul că un tânăr, de 16 ani, din Reghin, a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, astăzi, 3 aprilie a.c., victima ar fi fost agresată de către patru tineri, în timp ce se afla în pauza dintre orele de curs”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Surse locale au declarat pentru News.ro că agresiunea a avut loc în curtea Liceului ”Ioan Bojor” din Reghin, iar primele date arată că elevul de 16 ani a fost agresat de colegi mai mari.

Familia băiatului agresat, care este elev în clasa a noua, susţine că a acesta a fost bătut de patru băieţi de clasa a douăsprezecea, notează presa locală.

”L-au lovit şi cu picioarele, până l-au lăsat inconştient”, a declarat pentru portalul zi-de-zi.ro o rudă a elevului agresat.

În urma evenimentului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luarea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.