Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal în cazul agresarii unei femei în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana

agresiune

"Politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul ca, în aceeasi zi, pe raza comunei Nana, judetul Calarasi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arata într-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Calarasi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc în timpul vizitei facute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorala a PMP.

Reprezentantii IPJ Calarasi au precizat ca, din verificarile efectuate pâna în prezent, a fost identificat "F. Stefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judetul Calarasi, care, pe fondul unor discutii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana".

Surse apropiate anchetei au precizat ca agresorul este Stefan Fileata, care o însotea pe Elena Udrea în vizita facuta în parcul din comuna Nana.

Femeia agresata nu a depus pâna acum plângere la Politie.

În aceasta cauza s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de lovire sau alte violente, urmând sa fie continuate cercetarile, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurarilor producerii faptei, a precizat IPJ Calarasi.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat ca joi vor fi chemati la audieri la politie agresorul si femeia care ar fi fost lovita.

Politistii s-au autosesizat dupa ce Antena 3 a prezentat imagini filmate în timpul incidentului, sustinând ca femeia voia sa se plânga de modul în care s-a facut restituirea terenurilor în comuna, dar a fost împiedicata de catre un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protectiei Elenei Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.