Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar PENAL în cazul bărbatului care ar fi agresat un medic în spital - Tânărul a fost amendat / Victima a depus plângere

facebook
justitie dosar penal

Politistii anunta ca un dosar penal pentru lovire sau alte violențe a fost deschis dupa ce un barbat a agresat un medic pe holul unitatii medicale, in Galati.

Fapta s-a petrecut la data de 20 februarie, iar imediat medicul a alertat politia. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr, de 23 de ani, care provocase scandal în interiorul clinicii și pe care l-au sancționat contravențional.

Ulterior, a fost depusă o plângere cu privire la faptul că tânărul ar fi agresat un medic, angajat al clinicii, polițiștii intocmind dosar penal pentru lovire sau alte violențe, potrivit politistilor.

Medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge în timp ce vociferează, evident extrem de nervos. Medicul cade şi se loveşte cu capul de un birou.

Citeste si SURSE - Alegeri în coadă de pește la PSD București

”Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii - nu numai din relatări verbale, ci şi video. PS - nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aştept procedurile”, scrie doctorul, anunţând că a depus plângere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.