Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Alegeri în coadă de pește la PSD București

sageata

PSD București nu se grăbește cu organizarea alegerilor interne, unii din liderii organizației fiind de părere că se poate continua cu o conducere interimară până la Congres, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO. În ecuația alegerilor intră și războiul deschis Firea - Dragnea.

În PSD București nu s-a stabilit când va avea loc conferința de alegeri, organizația fiind condusă interimar de Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 din Capitală.

„Miza acum este să avem toate structurile funcționale. Avem primul test la europarlamentare și Bucureștiul e foarte diferit, aici avem cel mai puternic pol pe USR-Plus, pe #Rezist. S-a înființat Liga Aleșilor Locali, se revigorează organizațiile de femei, de seniori. Sunt altele mult mai presante decât conferința. Nu s-a luat încă o decizie, mai așteptăm”, ne-au spus surse din PSD București.

Potrivit surselor citate, o variantă este ca organizația să deschisă cursa internă doar după ce se clarifică anumite articole din Statut.

„E posibil să venim cu propuneri pentru Statut când o să fie Congresul, sunt articole care se bat cap în cap și e nevoie de modificări”, ne-au relatat surse social-democrate din Capitală.

În organizație circulă, în același timp, și teoria potrivit căreia liderul PSD Liviu Dragnea încearcă să facă pace cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, și ține organizația PSD București deschisă pentru negocieri.

Citește și: SURSE - Negocieri ÎNCINSE între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu: presiune în interiorul PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.