Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal nou la PRAHOVA pentru o persoană care nu a respectat izolarea la domiciliu după revenirea din Italia

dosar

O persoană venită recent din Italia şi care nu a respectat măsura izolării la domiciliu pentru a preveni răspândirea COVID-19 are dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, potrivit Agerpres.

"Vă facem cunoscut faptul că, la data de 15.03.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti a fost înregistrată cauza penală cu nr. 2198/P/2020, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prevăzută de art. 252 Cod penal", precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

Conform sursei citate, la data de 11.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Valea Călugărească - Postul de poliţie Berceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe raza satului Berceni, comuna Berceni, judeţul Prahova, o persoană care avea obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, fiind recent întoarsă din Italia, provincia Como, localitatea Chiassa, zonă aflată în carantină din cauza coronavirusului gripal COVID -19, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii virusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.