Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru fraudă electorală, după ce la o secţie din Galați s-au găsit neconcordanţe între numărul votanţilor şi cel al buletinelor de vot

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru fraudă electorală în urma unei sesizări venite din partea Biroului Electoral de Circumscripţie, sesizare care se referă la faptul că, în urma întocmirii proceselor-verbale, s-a constatat că nu corespunde numărul buletinelor de vot cu numărul persoanelor care au votat, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisar şef Gabriela Costin, preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Galaţi a sesizat poliţiştii de la secţia 3 Poliţie privind existenţa unei neconcordanţe între buletinele de vot şi numărul persoanelor care şi-au exercitat dreptul constituţional.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

"Sesizarea vizează neconcordanţe între numărul buletinelor de vot şi numărul persoanelor care au votat efectiv la o secţie de votare. În urma sesizării s-a întocmit dosar penal pentru fraudă electorală”, a declarat Gabriela Costin.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre un număr mai scăzut de buletine pentru Primăria Galaţi şi Consiliul Local Municipal decât numărul de votanţi. De asemenea, aceleaşi surse spun că s-ar fi descoperit mai multe buletine ştampilate decât numărul de gălăţeni care şi-au exercitat dreptul la vot în cazul preşedintelui CJ şi listei de consilieri judeţeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.