Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru lipsire de libertate: Un bărbat din Prahova și-a încuiat fiica cu probleme psihice într-o cameră cu grilaj de fier

politie bun

Poliţiştii prahoveni au intervenit, marţi, la locuinţa unui bărbat din comuna Jugureni, având informaţii conform cărora o femeie este ţinută captivă într-o cameră încuiată cu grilaj metalic. Tatăl femeii a motivat faptul că şi-a încuiat fiica, bolnavă psihic, întrucât nu îşi poate purta singură de grijă. Bărbatul de 77 de ani este acum cercetat penal pentru lipsire de libertate.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, poliţiştii din oraşul Mizil s-au sesizat din oficiu în acest caz.

"S-a constituit echipă operativă care, împreună cu reprezentanţi ai primăriei, s-au deplasat la imobilul în cauză, iar în prezenţa bărbatului s-a pătruns în interiorul locuinţei, prevăzută cu un grilaj metalic, asigurat cu un lacăt, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 42 de ani. În urma examinării vizuale, femeia nu prezenta leziuni fizice, având libertate de mişcare în cadrul încăperii, prezentând o stare de senilitate, fără a putea oferi răspunsuri cu privire la situaţia în care a fost găsită", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, din discuţiile purtate cu bărbatul a reieşit că fiica sa suferă de afecţiuni psihice şi nu îşi poate purta singură de grijă, ceea ce l-a determinat să recurgă la această metodă.

La faţa locului s-au prezentat şi reprezentanţii DGASPC Prahova, care urmează să ia măsurile legale care se impun.

"În cauză s-a luat legătura cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, care a dispus să se efectueze cercetări faţă de bărbatul în vârstă de 77 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal", precizează IPJ Prahova.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.