Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru o celebră campioană mondială la handbal: Vinovată după un accident auto făcut în Sibiu

ciocanel judecator

Dosar penal pentru o fostă campioană mondială. Poliţiştii au găsit-o vinovată pentru provocarea unui accident rutier. Poliţiştii sibieni au stabilit că accidentul în care au fost rănite două handbaliste ale echipei Măgura Cisnădie a fost provocat de una dintre ele, care nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de o olandeză. Cele două jucătoare au suferit traumatisme şi contuzii cervicale şi toracice, fără a necesita internarea.

Citeşte şi: Se plânge că MOARE de foame, dar oare e așa? Ce sume importante ÎNCASEAZĂ Doroftei de la statul român

"În urma investigaţiilor efectuate privind producerea accidentului rutier, s-a stabilit că acesta a fost generat de neacordarea de prioritate autovehiculului condus de către femeia în varsta de 49 de ani, care circula regulamentar dinspre Vâlcea spre Sibiu. La volanul autoturismului care nu a acordat prioritate se afla o femeie în vârstă de 34 de ani", a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, conform RTV.

Citeşte şi: CIRC TOTAL la echipa naţională: Ce CADOU i-a făcut un jurnalist celebru lui Christoph Daum / VIDEO

Surse oficiale au precizat că femeia a cărei maşină a fost lovită este o olandeză, care a fost internată cu traumatism cranian închis şi contuzie cervicală. În maşina care a provocat accidentul se aflau handbalistele Larissa Da Silva şi Denoise Fachinello de la echipa Măgura Cisnădie, originare din Brazilia, care au ajuns la spital cu traumatisme şi contuzii cervicale şi toracice, dar nu au necesitat internare. La volanul maşinii se afla pe numele său poliţiştii deschizând dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe Drumul Naţional 1, în apropiere de intrarea în municipiul Sibiu, în timp ce jucătoarele se deplasau către sala unde se desfăşura un turneu de pregătire la care participau patru echipe din campionatul naţional.

 

 

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.