Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru o mamă care minţit poliţia în legătură cu o presupusă răpire a fiicei minore

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unei femei de 38 de ani din Medgidia pentru că a indus în eroare organele judiciare formulând o plângere falsă miercuri, 28 august, în legătură cu posibila răpire a fiicei sale de către un bărbat din municipiul Tulcea, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, în cursul zilei de miercuri, la sediul Poliţiei Municipiului Medgidia, s-a prezentat o femeie de 38 de ani, care a sesizat faptul că fiica sa de 15 ani ar fi fost răpită şi condusă în judeţul Tulcea, cu un autoturism, pentru a i se propune să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani, în urma cercetărilor dovedindu-se că ca urmare a unei înţelegeri anterioare la domiciliul minorei aceasta ar fi plecat, însoţită de un membru al familiei, să negocieze o căsătorie contra unei sume de bani, în Municipiul Tulcea.

Citește și: Toaletă din lemn, în curtea unei școli din Bistrița. Primar: Am primit 70.000 de lei, cu care pot oferi doar o improvizație

"În cursul serii de 28 august a.c, în jurul orei 22:00, poliţiştii constănţeni, cu sprijinul IPJ Tulcea, au format o echipă de intervenţie alcătuită din 21 de poliţişti dintre care şase luptători DIAS şi au depistat-o pe tânără, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe raza municipiului Medgidia. Minora în cauza a fost examinată medico-legal şi s-a constatat că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredinţată familiei" - se arată în comunicatul IPJ. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.