Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru pacientă Covid din Vaslui care a fugit din spital pentru a participa la slujbă

Facebook
covid 19 coronavirus

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cazul unei femei depistate pozitiv cu noul coronavirus şi internată la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad, care a părăsit unitatea medicală pentru a participa la o slujbă religioasă, potrivit Agerpres.

Femeia a părăsit Secţia de Boli Infecţioase fără acordul cadrelor medicale şi a mers la o slujbă care se desfăşura în capela spitalului bârlădean.

VIDEO Ludovic Orban anunță că se redeschid restaurantele, teatrele și cinematografele: 'În cursul acestei săptămâni vom lua o decizie'

"Am fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului cu privire la faptul că o pacientă a părăsit secţia în care era internată. Femeia a fost găsită în incinta unei biserici amplasate în curtea spitalului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui, la această dată sunt internate în spitalul suport COVID-19 din Bârlad un număr de 256 de persoane, dintre care 53 asimptomatice, 72 cu forme uşoare, 93 cu forme medii şi 21 cu forme severe de boală, iar 17 pacienţi sunt în Secţia Anestezie Terapie Intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.