Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un tânăr de 19 ani s-a sinucis la Clinica de Psihiatrie din Timişoara

neramo.ro
banda politie

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un tânăr de 19 ani, internat la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, s-a sinucis pe terasa salonului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că poliţiştii au fost sesizaţi de medici că un pacient a fost găsit spânzurat.

”Poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale ale unei clinici de psihiatrie din Timişoara cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 19 ani, internat cu afecţiuni psihice, a fost găsit decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit procedurilor”, a declarat Ancuţa Morariu.

Pacientul era din judeţul Arad şi a fost internat la Clinica de Psihiatrie din Timişoara cu schizofrenie paranoidă rezistentă la tratament.

„Pacientul a fost găsit fără suflare de către o asistentă, pe terasa salonului. Acesta figura din 2016 în evidenţa medicilor cu afecţiuni psihice grave”, a declarat Andreea Borboros, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara.

Potrivit medicilor de la clinică, băiatul auzea voci care îi spuneau în permanenţă că vine sfârşitul lumii. La ora 4.00 dimineaţa, o asistentă a intrat în salonul în care se afla acesta, iar tânărul dormea. Câteva ore mai târziu a fost găsit mort.

Citeşte şi: Bilanţ HALUCINANT: SUTE de traficanţi de persoane, arestaţi şi reţinuţi după percheziţii de AMPLOARE ale poliţiştilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.