Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un bărbat cu cetățenie bulgaro-moldovenească, prins, la Galați, conducând un autoturism radiat

facebook
justitie dosar penal

Un bărbat cu dublă cetăţenie bulgară şi Republica Moldova s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat conducând un autovehicul radiat din circulaţie şi având asupra sa o bancnotă de 100 de dolari americani care s-a dovedit a fi falsă, informează, joi, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat cu cetăţenie bulgară şi Republica Moldova, în vârstă de 33 ani, conducând un autoturism înmatriculat în Franţa.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare în urma cărora s-a constatat că autoturismul este radiat din circulaţie de autorităţile din Franţa începând cu data de 16.12.2020.

Citește și: Moise Guran rupe tăcerea: Înțelegere pur și simplu PENALĂ între Ludovic Orban și Nicușor Dan

Totodată, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bărbatului, în urmă căruia au descoperit, ascunsă în portofelul acestuia, o bancnotă de 100 de dolari americani, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale uneia autentice, fiind falsă.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză în data de 15.12.2020, în schimbul sumei de 3.500 euro, şi nu avea cunoştinţă că acesta este radiat din circulaţie. Cu privire la bancnota falsă, bărbatul a declarat că a cumpărat-o de la un cetăţean vietnamez, dintr-o piaţă din Odessa, în schimbul sumei de 1.600 lei moldoveneşti, şi nu a realizat că aceasta este falsă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie de valori falsificate, sub aspectul deţinerii, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.