Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un bărbat din Salu Mare care a încălcat măsura izolării la domiciliu

judecator justitie

Un bărbat de 24 de ani, din judeţul Satu Mare, este cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deoarece nu a respectat măsura izolării la domiciliu, potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, potrivit Agerpres.

"La data de 23 aprilie, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor (...). În data de 22 aprilie, numitul F.M., în vârstă de 24 de ani, nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă din data de 10 aprilie, a părăsit imobilul, plimbându-se pe stradă în cartierul de romi din localitatea Craidorolţ, fiind identificat în imobilul numitei L.B.", a precizat sursa citată.

Președintele Academiei Române prezintă cifrele ASCUNSE de Guvern: 'Bătrânii nu au nevoie de milă și de pomană. Nu-i umiliți'

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Carei - Secţia 6 Poliţie Rurală Tăşnad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

În judeţul Satu Mare au fost confirmate 53 de cazuri, din care 21 de vindecări şi şase decese. În carantină se află 239 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu - 208 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.