Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un cadru medical - A ascuns faptul că a avut contact cu o persoană întoarsă din străinătate, deşi avea grijă de bătrâni

justitie procurori

O infirmieră care lucrează la un cămin de bătrâni s-a ales cu dosar penal pentru că a ascuns faptul că soţul său s-a întors recent din Belgia, fiind astfel printre persoanele izolate ca măsură de precauţie.

"În data de 13.04.2020, s-a înregistrat dosarul penal nr. 566/P/2020 sub aspectul comiterii infracțiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor și fals în declarații prev.de art. 352 alin. 1 din Codul penal și art. 326 din Codul penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal, constând în aceea că o femeie, în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele 4 săptămâni, respectiv soțul întors din Belgia.

În cauză de efectuează cercetări de către Poliția Orașului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia", precizează procurorii Judecătoriei Mangalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.