Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru vătămare din culpă, deschis de procurori în cazul accidentului de autobuz

ziuaconstanta.ro
dosar

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unuia dintre şoferii celor două autobuze implicate în accidentul rutier din localitatea argeşeană Vultureşti, soldat cu 14 răniţi. 

"În urma cercetărilor, poliţiştii au stabili că Ş.G. de 45 de ani, din comuna Hârtieşti, în timp ce conducea un autobuz din direcţia Davideşti către Hârtieşti, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de un alt autobuz condus regulamentar în faţa sa de P.G. de 37 ani, din comuna Boteni, şi a intrat în coliziune cu acesta. (...) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", se precizează într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Isărescu, 'prins cu mâța-n sac'. ANI scoate la LUMINĂ veniturile guvernatorului BNR


Conform aceleiaşi surse, niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Ambele autobuze implicate în accident efectuau curse speciale regulate de transport persoane pe ruta Mioveni - Boteni, cei mai mulţi răniţi fiind înregistraţi în autovehiculul din spate.

Mână de ajutor nesperată pentru Tobă. Acuzații GRAVE la adresa șefei DNA


"Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto P.G. şi a lui P.O.S., de 51 de ani, din comuna Boteni, ambii ocupanţi ai autobuzului care circula în faţă. De asemenea, (...) a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto Ş.G., a cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani şi şase femei, cu vârste cuprinse între 32 şi 54 de ani, toţi din comuna Vultureşti, ocupanţi ai autobuzului care circula în spate", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş. 

Toate persoanele rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.