Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOSAR PENAL: Procuror DNA, prins băut la volan

DNA 1

Un procurur din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost prins de poliţie conducând sub influenţa alcoolului. Magistratul s-a ales cu dosar penal, cazul fiind instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit debanat.ro, procurorul Ciprian Dorobanțu a fost prins în urmă cu o săptămână de un echipaj al Poliției Rutiere Timișoara în timp ce conducea automobilul propriu sub influența alcoolului. Procurorul a acceptat să i se recolteze probe de sânge, alcoolemia depistată fiind de 0,9% potrivit unor surse sau 1,7% potrivit altora (nimeni din Poliţie nu vrea să ofere detalii oficiale despre acest caz).

Potrivit sursei citate, oprirea automobilului în care se afla procurorul Dorobanțu nu s-a făcut la „filtru”, ci la „pont”, în urma unui telefon la 112, unde a fost sesizat faptul că un șofer în stare de ebrietate conduce mașina în zona Freidorf. Din echipajul de la Rutieră care l-a oprit pe procuror a făcut parte şi poliţistul Marius Lazăr, devenit celebru după ce a refuzat o șpagă de 500 de euro de la un individ care conducea o mașină fără a avea permis.

Procurorul Ciprian Dorobanțu lucrează la DNA - Serviciul teritorial Timişoara. Acesta a instrumentat dosarul de finanţare ilegală a echipei Poli Timişoara, în care au fost trimişi în judecată fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, şi fostul preşedinte al CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc.

UPDATE: În urma dosarului penal întocmit pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, procurorul Ciprian Dorobanţu a solicitat încetarea activităţii la DNA Timişoara şi mutarea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.