Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar pentru fals în declaraţii pentru un bărbat nu a spus că a livrat mărfuri în zonele roşii din Europa

Twitter
coronavirus

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a deschis dosar penal pentru săvârşirea faptei de fals în declaraţii pe numele unui bărbat care la intrarea în ţară a declarat că vine din Serbia, dar în fapt el venea din mai multe zone roşii ale spaţiului UE potrivit Agerpres.

"Un bărbat a intrat în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia (la 31 martie, n.r.), iar în faţa angajatului Direcţiei de Sănătate Publică Timiş a declarat în mod nereal că se întoarce din localitatea Subotica - Serbia, fără ca anterior să fi călătorit în zone în care se aflau persoane suferind din cauza SARS CoV 2. În linia a doua de control, poliţistul de frontieră a descoperit că bărbatul ieşise în urmă cu 56 de zile din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Borş şi livrase mărfuri în mai multe state ale UE (Ungaria, Austria, Germania, Franţa, Spania)", arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, remis, joi, AGERPRES.

Persoana în cauză a fost plasată în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Activităţile efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au ca scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.