Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare cu comanda politica. 'PNL a preluat cinismul lui Traian Basescu'

dosare

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu este extrem de contestat dupa declaratiile sale in sprijinul deciziei Senatului de a nu incuviinta arestarea lui Dan Sova. Acesta a explicat inca o data duminica la Antena 3 ca justitia poate sa isi faca treaba si sa il ancheteze pe Dan Sova, chiar daca nu este in arest preventiv.

El considera ca valul de anchete DNA din ultimele luni, in comparatie cu lipsa acestora de pana acum este un semn la unei comenzi politice din spatele acestor dosare.

"Sunt de acord că în România fenomenul şi amploarea corupţiei încât necesită o luptă pe toate fronturile. Vreau să fac o precizare: sarcina procuraturii nu este să stabilească vinovaţii şi să caute dovezile, dar justiţia este făcută de instanţa. (...)

De ce până în urma cu câteva luni nu am văzut nimic relevant pe terenul luptei împotriva coruptiei, iar acum nu trece o zi fără să vedem un om arestat? Când a fost situaţia corectă în România, atunci când nu se întâmpla nimic, sau acum? Acest lucru mă face să cred că există o comandă politică”, a spus Tariceanu la Antena 3.

El critica atitudinea PNL-ului pe tema arestarii lui Dan Sova si considera ca acestia au preluat cinismul lui Traian Basescu. El ii acuza ca ignora dreptul fundamental al oamenilor la libertate.

"Asta este ideea simplă a regimului Băsescu, adversaul politic trebuie să fie distrus. Cum? Prin închidere. Aceelaşi cinsim văd și din partea PNL. Acesta este cinismul pe care l-au preluat de la Traian Băsescu. Este o modalitatea primitivă, gregară de a face politică", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.