Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare noi, aprobate în cadrul programelor derulate de AFM

buzaumedia.ro
Administraţia Fondului pentru Mediu

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat, miercuri, noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus şi Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare, anunță Agerpres.

Conform unui comunicat al AFM, în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă cu 3.492 dosare aprobate, iar în cadrul Programului Rabla Clasic o nouă listă cu şapte dosare aprobate pentru nouă autovehicule, în valoare de 82.500 lei. De asemenea, a fost admisă şi o contestaţie pentru şase autovehicule uzate în valoare de 37.500 lei.

În cadrul Programului Rabla Plus a fost publicată o nouă listă cu 194 dosare aprobate pentru 341 autovehicule, dintre care 54 electric hibride şi 287 pur electrice, în valoare de 17.524.500 lei. De asemenea, au fost admise 14 contestaţii pentru 30 ecotichete dintre care 25 pur electrice şi 5 electric hibride, în valoare de 1.507.000 lei.

Totodată, în cadrul Programului Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare a fost aprobat un dosar de finanţare pentru 584 gospodării, în valoare de 5.458.677,20 lei, depus de SC APA CTTA SA Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.