Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare penale la Satu Mare pentru persoane prinse cu adeverinţe emise de angajatori, fără să fie înregistraţi în REGES

dosare

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au înregistrat, joi, patru dosare penale având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, după ce patru persoane au prezentat adeverinţe emise de angajatori fără ca angajaţii să figureze în baza de date TEGES, informează un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

"Concret, în data de 02.05.2020, agenţii de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru verificarea respectării restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţe militare, au legitimat un număr de patru persoane care circulau pe raza localităţii Valea Vinului.

Citește și: VEȘTI BUNE de la Ludovic Orban: ce magazine din mall-uri se REDESCHID după 15 mai .

La solicitarea lucrătorilor de poliţie de a prezenta documentele, prin care să justifice deplasarea, aceştia au prezentat adeverinţe emise de angajatori pe numele lor.

În urma verificărilor efectuate în baza de date REGES s-a stabilit că persoanele în cauză nu figurează ca fiind angajate în cadrul respectivelor societăţi", precizează sursa citată.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.