Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare penale pentru persoane care au ieşit din izolare şi s-au angrenat în acte de violenţă, în județul Prahova

Politia Rutiera
politia amenzi

Mai multe persoane care nu au respectat măsura izolării s-au ales cu dosare penale, două dintre ele s-au bătut pe stradă cu alte persoane, iar una s-a luat la bătaie la recepţia unui hostel, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, remis marţi, notează Agerpres.

Conform sursei citate, au fost înregistrate trei cauze penale, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Ploieşti s-au sesizat din oficiu, pe 4 aprilie, cu privire la faptul că în ziua precedentă, la ora 23,45, două persoane din aceeaşi familie care aveau obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, întrucât una dintre ele se întorsese din Marea Britanie la data de 24 martie, nu au respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cele două persoane au părăsit locuinţa şi au intrat în conflict fizic cu alte persoane pe strada Poştei din municipiul Ploieşti.

Pe 6 aprilie, poliţiştii din Ploieşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla în izolare, întrucât o persoană din familia acesteia se întorsese la data de 24 martie din Marea Britanie, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii COVID -19 şi a părăsit camera unui hostel unde se cazase de bunăvoie pentru a se distanţa de familia sa. La recepţia hostelului persoana care trebuia să stea în izolare a intrat în conflict cu o altă persoană pe care a lovit-o cu pumnul.

În cea de-a treia cauză penală, pe 6 aprilie, poliţiştii din Valea Călugărească s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o persoană care avea obligaţia de a se afla în izolare, întrucât la data de 27 martie a intrat în contact cu o persoană care s-a întors recent din Franţa, nu a respectat măsura impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului şi a părăsit domiciliul, fiind depistată pe stradă, în localitatea Berceni din judeţul Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.