Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare penale pentru trei minori gălățeni implicaţi într-o altercaţie în faţa Palatului de Justiţie

newsweek.ro
bataie
Potrivit sursei citate, la ieşirea din Palatul de Justiţie, cei trei minori au atacat o familie cu care unul dintre ei se judeca pentru introducerea unei măsuri de protecţie.

Jandarmii care asigură ordinea publică şi paza Palatului de Justiţie din Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie că în faţa instituţiei se produce o altercaţie între mai multe persoane.

La vederea jandarmilor, un tânăr a fugit spre strada Brăilei, iar alte două persoane implicate în incident au fost imobilizate de oamenii legii şi conduse în incinta instituţiei. Pentru a se preîntâmpina un alt incident, a fost solicitat şi sprijinul echipajului de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Galaţi.

În urma controlului corporal efectuat asupra uneia dintre persoanele implicate în incident, un tânăr de 16 ani, a fost găsită o macetă cu lungimea de 70 centimetri şi lama de 52 centimetri.

Totodată, una dintre persoanele ameninţate de către grupul de tineri le-a indicat jandarmilor locul unde a fost aruncată de către aceştia o rangă din fier, cu lungimea de 130 centimetri.

Din verificările efectuate de către jandarmi a reieşit faptul că incidentul s-a produs în afara Palatului de Justiţie, după terminarea unei audieri privind introducerea unui ordin de protecţie pe numele unuia dintre agresori.

De faţă s-a aflat familia persoanei care a solicitat măsură de protecţie, avocatul acesteia, persoana vizată de măsură, membrii de familie şi prietenii acestuia. Între ei s-a iscat un conflict spontan, iar intervenţia promptă a jandarmilor a zădărnicit acţiunea agresivă a tinerilor.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

La întocmirea actelor de sesizare a fost prezent şi tatăl minorului în vârstă de 14 ani.

Adolescentul care a fugit de la faţa locului a fost identificat de jandarmi ca fiind persoana asupra căreia s-a dispus măsură de protecţie.

Cercetările sunt continuate de Poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.