Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarele Twitter | Se confirmă faptul că anumiți utilizatori și tweet-uri care nu se aliniau cu agenda de stânga a platformei au fost puși pe 'lista neagră'

telegraph.co.uk
Jay Bhattacharya

Dr. Bhattacharya spune că suprimarea conversațiilor corecte despre COVID pe rețelele de socializare a dăunat în cele din urmă datelor, copiilor și publicului american. 'Dosarele Twitter' confirmă că profesorul de la Stanford, Dr. Jay Bhattacharya, a fost "trecut pe lista neagră" pentru informații despre COVID-19, anunță foxnews.com.

Cea de-a doua tranșă a "Dosarelor Twitter" ale lui Elon Musk a confirmat că Twitter a "pus pe lista neagră" în secret anumiți utilizatori și tweet-uri care nu se aliniau cu agenda de stânga a platformei.

Profesorul de medicină de la Universitatea Stanford, Dr. Jay Bhattacharya, a fost unul dintre cei mulți care se aflau pe "lista neagră" a platformei, potrivit informațiilor dezvăluite joi de reporterul Bari Weiss de la The Free Press. Bhattacharya a fost trecut în secret pe lista neagră pentru că "a susținut că blocajele Covid ar dăuna copiilor" și, astfel, nu a putut să facă trend pe platformă, a relatat Weiss într-un mesaj pe Twitter.

În emisiunea "The Ingraham Angle", Bhattacharya a declarat că suprimarea vocii sale, care a pus la îndoială o mare parte din îndrumările doctorului Anthony Fauci și politicile COVID-19, a dăunat în cele din urmă datelor, copiilor și publicului american.

El crede că a fost în esență redus la tăcere pentru că "argumentele opuse nu erau suficient de puternice pentru a supraviețui la lumina zilei". "Dacă am fi avut o discuție deschisă, Laura, școlile nu s-ar fi închis în toamna anului 2020. Dacă am fi avut o discuție deschisă, închiderile ar fi fost ridicate mult mai devreme, deoarece datele și dovezile din spatele lor erau atât de proaste", a spus el în emisiune.

Acesta a declarat că ar fi trebuit să fie permise conversații deschise, "libere și corecte" pe rețelele de socializare în timpul pandemiei pentru a evita "nocivitatea" blocajelor și a campaniilor de vaccinare forțată. El a adăugat că nu a folosit nici măcar o dată un limbaj amenințător la adresa unei persoane, ci doar gândurile doctorului Fauci. "Au mers mult prea departe.

De asemenea, profesorul a declarat că nu are nicio idee despre cine a cerut ca el să fie pe "lista neagră" a Twitter, dar crede "cu tărie" că a existat o direcție guvernamentală în această decizie.

Bhattacharya a declarat că s-a alăturat unui proces intentat de medici și oameni de știință împotriva administrației Biden în legătură cu cenzura din social media legată de informațiile despre COVID-19. El a spus că procesul a "descoperit dovezi extraordinare" că agențiile federale au dat indicații platformelor de socializare cu privire la cine și ce să cenzureze.

"Fiecare american ar trebui să fie indignat", a spus Bhattacarya.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.