Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dosarele X' din justiţie: Documente INCENDIARE prezentate de FRF în instanţă

Inquam Photos / Flaviu Terza
Burleanu logo 2020

Ies la iveală noi amănunte şi documente incendiare care au ajuns pe mâna justiţiei. Speţa e una demnă de 'Dosarele X'. Federaţia Română de Fotbal a emis un document către Tribunalul Dolj în care anunţă că CSU Craiova nu există şi nu a existat vreodată. "Nu exista niciun membru afiliat cu denumirea Clubul Sportiv Universitatea Craiova, si implicit nici nu a participat la comptetitii de fotbal profesionist.", se arata intr-un document oficial emis de Federatie catre Tribunalul Dolj.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Documentele au fost prezentate pe facebook de către patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Interesant e ca intr-un document oficial emis de Federatie catre Tribunalul Bucuresti se precizeaza faptul ca "din luna ianuarie 2002 si pana in prezent (10 martie 2017) nu a existat niciun membru afiliat la FRF cu denumirea Clubul Sportiv Universitatea Craiova, si implicit nici nu a participat la competitii de fotbal profesionist."

Citeşte şi: Traian Băsescu, acuzații EXTREME: Kovesi, grup infracțional cu Coldea și Stanciu

'DOVADA CA NU EXISTA O ECHIPA IN FOTBALUL ROMANESC CU NUMELE CS UNIVERSITATEA CRAIOVA !

Inca o dovada a imposturii generalizata din fotbalul romanesc. In procesul intentat de clubul condus de Badea cu privire la palmaresul istoric al UNIVERSITATII CRAIOVA, de pe rolul Tribunalului Dolj, instanta a solicitat FRF sa spuna daca Clubul Sportiv Universitatea din Craiova condus de Badea, a fost inscris in competitia fotbalistica profesionista sau daca a practicat vreodata fotbal. In primul raspuns FRF, aceasta spune ca nu a existat niciun membru afiliat cu aceasta denumire si implicit nu a participat la competitii de fotbal profesionist. Datorita faptului ca in prima solicitare a instantei s-a strecurat o eroare materiala, instanta a revenit cu adresa catre FRF, iar aceasta entitate a raspuns prin semnatura lui Stangaciu si nu a lui Burleanu cum este legal, in aceeasi nota, dar cu nuanta ca nu detine acte decat din ianuarie 2002 si pana in prezent. Aceasta schimbare de nuanta s-a facut probabil la presiunea disperata a CSU, insa rezultatul este acelasi: NU EXISTA O ECHIPA IN FOTBALUL ROMANESC CU NUMELE DE CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Prin urmare, folosirea abuziva a numelui istoric al clubului FC Universitatea Craiova de catre CSU si televiziunile complice la aceasta nemernicie a creat serioase prejudicii adevaratului club UNIVERSITATEA CRAIOVA ! Sper ca cei de la DIGI, DOLCE si alte televiziuni sunt constienti ca se afla inte o grava culpa.", spune patronul Ştiinţei pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.