Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul "Bonnie şi Clyde ai Estului" a început în România: Cine sunt INFRACTORII

Tribunalul Hunedoara a dispus joi începerea judecăţii într-un dosar care face referire la mai multe infracţiuni de omor şi tâlhărie comise de un cuplu de infractori care au atacat şi jefuit patru case de amanet din mai multe judeţe ale ţării, în perioada august-decembrie 2007.

Între faptele comise se numără şi cea prin care o vânzătoare a unei case de amanet din municipiul Hunedoara a fost împuşcată în cap în timpul unui jaf din decembrie 2007, femeia supravieţuind după ce glonţul i-a trecut prin ochi.

Citește și: STUDIU Dezvoltarea copiilor e influențată NEGATIV de tații obezi

"S-a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor. Împotriva Tribunalului Hunedoara se poate formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Inculpatul Şandor Varga este acuzat de tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, mai multe infracţiuni de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie, furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nutella e CANCERIGENĂ

Partenera sa, Turi Emeşe, va răspunde în faţa instanţei pentru infracţiunile de complicitate la omor calificat şi deosebit de grav, complicitate la tâlhărie.

În rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se arată că în perioada august - decembrie 2007, cei doi inculpaţi au pătruns în incinta a patru case de amanet, aflate pe raza a diferite judeţe. Sub ameninţarea unui pistol, Varga Sandor le determina pe angajatele caselor de amanet să-i dea banii şi bijuteriile aflate acolo, după care părăsea locul cu diferite autoturisme.

Citește și: De la Facebook pornesc majoritatea INFIDELITĂȚILOR: Cu cine își ÎNȘALĂ oamenii partenerii

Ultima oară, în decembrie 2007, bărbatul a intrat într-o casă de amanet din Hunedoara şi tras cu arma asupra unei angajate. În urma împuşcăturii, victima a supravieţuit, dar şi-a pierdut ochiul stâng, iar viaţa i-a fost pusă în pericol.

Cei doi infractori sunt cunoscuţi în mediul public ca 'Bonnie şi Clyde ai Estului', pentru că ar fi comis mai multe crime şi jafuri şi în Ungaria, ţară în care au fost prinşi de altfel în anul 2010 şi apoi au fost condamnaţi. Şandor Varga a primit o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă, iar partenera sa a fost condamnată la 17 ani de puşcărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.