Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul EADS va lovi doi premieri

guvern

Apariția Dosarului EADS e tot mai des anunțată. Dosarul despre care se spune că va afecta doi premieri e așteptat și de președintele Traian Băsescu, cel care a spus că multe lucruri vor ieși la iveală.

Oreste Teodorescu scrie și el că Dosarul EADS îi va afecta pe Victor Ponta și pe Adrian Năstase.

”In momentul declansarii operatiunii: “spaga pentru politicieni”, conexata necesitatii Romaniei de a-si informatiza frontierele, pentru a putea accede in spatiul Shengen, Victor Viorel Ponta era “veghetorul” guvernului Adrian Nastase in afacerea EADS. Perchezitiile facute de catre DNA in sediile lui Dorin Cocos au scos la iveala un jurnal de spagi cu numele unor politicieni notorii in dreptul carora figurereaza niste sume fabuloase in euro si dolari.

Surse afirma ca inca din 2012, gulerele albe din PSD doreau ingroparea definitiva a dosarelor Microsoft si EADS, intrucat stiau de la generalul cu patru stele, Dumitru Iliescu, fost consilier pe probleme de securitate al lui Ion Iliescu si fost sef SPP,care avea o cartita la DNA, ca vor urma arestari spectaculoase, printre care si cele ale lui Nastase si Ponta, manjiti cu spagi halucinante.

De fapt, noi intuim ca toti liderii importanti ai PSD sunt actanti in aceste dosare. Pana acum, presa a dezvaluit intermediarii. In zile urmaotoare ii vom cunoaste si pe beneficiarii mega comisioanelor care insumeaza, in cele doua dosare peste 200.000.000 de euro.

Se pare ca Nastase si pupila lui, micutul Titulescu Copy-Paste vor avea timp si spatiu sa se cunoasca mai bine, mai intim! Ce bine se potriveste acum sloganul: “Ti-am pregatit un pat la noi in celula”!”, scrie Oreste pe codulluioreste.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.