Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul Microsoft. Senatul decide soarta lui Mihailescu si Andronescu inainte de alegeri

Ecaterina Andronescu

Comisia juridică se va reuni pe 28 octombrie pentru a formula raportul referitor la senatorii Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu, a anunțat, luni, vicepreședintele Senatului, Cristian Dumitrescu.

"Știți foarte bine că documentele nu au fost numerotate, nu erau clasificate conform procedurilor juridice atât din Parlamentul României, cât și din partea celor care le-au trimis. Toate aceste solicitări au fost operate în sensul că s-a intrat în normalitate. Comisia juridică solicită să se reunească pentru a formula raportul pe 28 octombrie, până la această dată urmând ca fiecare senator să studieze documentele", a spus Dumitrescu, la finalul ședinței Biroului permanent de luni.

Președintele Comisiei juridice a Senatului, Cătălin Boboc (PNL), a precizat, în 13 octombrie, că senatorii juriști au decis să amâne cu două săptămâni discuțiile privind referatele DNA prin care se solicită declanșarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul foștilor miniștri Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu.

Boboc a subliniat faptul că, în opinia sa, prin acest nou termen pentru Comisia juridică, "se tergiversează" rezolvarea situației în care se regăsesc cei doi senatori ai grupului PSD.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a transmis Senatului referatele DNA prin care se solicită declanșarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul foștilor miniștri Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu, după ce anterior le-a primit de la procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.