Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul turneelor ilegale de poker: 20.000 de jetoane confiscate

romaniapoker.wordpress.com
jetoane poker

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au ridicat 20.000 de jetoane inscripţionate cu denumirea unui cazino închis de 4 ani, în urma mai multor percheziţii efectuate la o firmă de jocuri de noroc din Bucureşti şi la locuinţele unor persoane care ar fi organizat ilegal turnee de poker.

La data de 10 iulie a.c., polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat  percheziții domiciliare într-un dosar în care se fac cercetări pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc.

Activitățile s-au desfășurat la sediul unui operator autorizat să defășoare activități în domeniul jocurilor de noroc din București și la locuințele unor persoane bănuite că ar fi organizat ilegal turnee de poker.

În urma perchezițiilor efectuate, de la sediul operatorului de jocuri de noroc au fost ridicate 20.000 de jetoane inscripționate cu denumirea unui cazino închis în anul 2011, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență și cu privire la care există suspiciuni că ar fi fost folosite pentru jocuri de noroc frauduloase.

De asemenea, au fost ridicate laptopuri și documente de evidență financiar - contabilă.

Vicepremierul Borc, întâlnire cu Liviu Dragnea la sediul PSD: Ce au discutat

În cadrul dosarului penal sunt cercetate două persoane fizice și o persoană juridică, pentru comiterea infracțiunilor de organizarea sau exploatarea de jocuri frauduloase, plasarea sau modificarea unei mize după ce rezultatul unui joc a fost stabilit, folosirea sau deținerea în vederea folosirii într-o sală de jocuri a dispozitivelor care alterează elementele de șansă și rezultatele jocului și folosirea sau deținerea în vederea folosirii într-o sală de jocuri a unor jetoane false.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale în cauza aflată în instrumentare proprie, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La acţiune au participat ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale și specialiști criminaliști, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.