Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două adolescente au fost lovite de maşină pe o stradă din Chitila, ambele fiind transportate la spital

Agerpres
politia rutiera

Două adolescente au fost lovite vineri de o maşină pe o stradă din Chitila, judeţul Ilfov, ambele fiind transportate la spital, anunță news.ro.

”La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 13:51, poliţiştii din Chitila au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe şoseaua Banatului din Chitila, un autoturism a lovit două persoane. La faţa locului poliţiştii rutieri din Chitila au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe sensul de mers Bucureşti- Târgovişte, iar în urma impactului au fost rănite două tinere”, a transmis IPJ Ilfov.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au transportat cele două victime la spital, iar conducătoarei auto i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ

Poliţiştii rutieri din Chitila au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Conform primelor informaţii, o femeie care conducea pe Şoseaua Banatului din Chitila a accidentat două adolescente în vârstă de aproximativ 17 ani care traversau strada.

Femeia de la volan a fost testată pentru consum de alcool, rezultând alcoolemie 0. Ambele fete au primit îngrijiri medicale, una dintre ele necesitând transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.