Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două adolescente date în urmărire naţională au fost găsite de polițiști

facebook.com
politia

Două adolescente din Vâlcea, de 14 şi 15 ani, date în urmărire naţională de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara pentru că au plecat de acasă fără să anunţe familia, au fost identificate în comuna Alunu, la o zi după ce au fost declarate dispărute, au anunţat, marţi, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, dispariţia celor două minore a fost anunţată duminică, de bunicul uneia dintre ele, care a reuşit să ia legătura telefonic cu nepoata sa şi să afle că acestea au plecat la Hunedoara "să mănânce pizza". 

Bărbatul s-a deplasat la locul indicat de nepoata sa, dar, pentru că nu le-a găsit acolo, s-a hotărât să apeleze la ajutorul poliţiştilor, tinerele fiind identificate luni seara de un agent din oraşul Berbeşti, în timp ce se îndreptau spre locuinţa unei cunoştinţe din localitatea de domiciliu a uneia dintre ele.

Citește și: O fetiță care a traversat strada prin loc nepermis a fost rănită grav de o maşină

"În urma activităţilor desfăşurate, agentul principal Manzatu Laurenţiu din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti aseară (luni - n.r.), în jurul orei 21,00, a identificat cele două minore dispărute, respectiv una de 14 ani din localitatea Alunu şi cealaltă de 15 ani, din oraşul Berbeşti, pe stradă, în localitatea Alunu", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu. 

Ea a precizat că cele două minore au fost încredinţate familiilor lor, acestea declarând că pe perioada cât au lipsit de la domiciliu nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.