Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două autoutilitare încărcate cu deşeuri din construcţii ce urmau a fi abandonate pe terenuri din Sectorul 1 au fost confiscate

Facebook
gunoi deseuri

Două autoutilitare încărcate cu deşeuri rezultate din construcţii ce urmau a fi abandonate pe mai multe terenuri private din cartierul Giuleşti Sârbi au fost confiscate de comisarii Gărzii de Mediu, în urma unei operaţiuni la care au participat poliţiştii locali din Sectorul 1. Cei doi şoferi ai autovehiculelor au fost sancţionaţi.

”În conformitate cu planul de acţiune existent la nivelul Poliţiei Locale Sector 1, în care poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului acţionează în colaborare cu comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu (Comisariatul General/ Comisariatul Bucureşti), s-a acţionat în zona cartierului Chitila-Triaj în vederea identificării persoanelor care depoziteaza deşeuri de orice tip atât pe domeniul public, cât şi pe domeniul privat, potrivit news.ro.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

În data de 30 martie 2021, au fost identificate două autovehicule încărcate cu deşeuri rezultate din construcţii ce urmau a fi depozitate pe mai multe terenuri private situate în strada Gării şi drumul Poiana Mierlei, din cartierul Giuleşti Sârbi”, a transmis, marţi, Primăria Sector 1.

Sursa citată a precizat că şoferii au fost identificaţi de către poliţiştii locali şi de comisarii Gărzii Naţionale de Mediu.

Din verificări a rezultat că aceştia nu deţineau formulare de încărcare/descărcare a deşeurilor conform legii.

Comisarii Gărzii de Mediu au dispus sigilarea şi confiscarea celor două autoutilitare şi sancţionarea conducătorilor auto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.