Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două biciclete care valorează 12.000 de euro, furate din Germania, găsite la Piteşti

Foto: Vocea Timisului
bicicleta Dominic Fritz

Două biciclete sustrase din Germania şi care valorează 6.000 de euro fiecare au fost găsite de către poliţiştii argeşeni în Piteşti. Ancheta a fost deschisă după ce proprietarul bicicletelor, cetăţean german, a sesizat prin e-mail furtul şi locul în care se află acestea, potrivit news.ro

Potrivit datelor furnizate, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Argeş, sesizarea a fost primită în 27 iulie prin intermediul unui email trimis de un cetăţean german care anunţa că, în cursul lunii iunie a acestui an, i-au fost sustrase două biciclete de la domiciliu, iar la momentul sesizării, acestea s-ar fi aflat pe raza municipiului Piteşti.
În urma anchetei deschise, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au găsit cele două biciclete, urmând ca acestea să fie restituite proprietarului.
”Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită, a participaţiei şi împrejurărilor în care au ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.