Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două călăuze bulgare au fost arestate preventiv în Constanţa pentru trafic de migranţi

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Tribunalul Constanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi cetăţeni bulgari care au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii de frontieră constănţeni în timp ce încercau să faciliteze intrarea ilegală în România a doi cetăţeni turci, cu documente de identitate emise de autorităţile bulgare, informează un comunicat de presă transmis miercuri de Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (PF) Ostrov au depistat patru cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 38 şi 55 de ani, care transportau în două autoturisme doi cetăţeni turci. "Cu ocazia controlului, s-a constatat faptul că cei doi cetăţeni turci, S.N. şi M.F, în vârstă de 37, respectiv 20 de ani, au încercat să intre în ţară în baza a două cărţi de identitate bulgăreşti, care aparţineau altor persoane, folosindu-se de asemănarea cu fizionomia titularilor documentelor. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că cei patru cetăţeni bulgari i-au călăuzit pe cei doi migranţi clandestini turci, procurându-le cărţile de identitate bulgăreşti, urmând a-i transporta în Germania pentru suma de 10.000 de euro", informează comunicatul Gărzii de Coastă, conform Agerpres.

Faţă de două dintre călăuze bulgare, G.G. şi P.G, Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, cetăţenii turci fiind preluaţi de autorităţile din ţara vecină pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.