Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două case dintr-un cartier din Arad au fost distruse într-un incendiu

www.libertatea.ro
pompier, incendiu, foc

Două case din cartierul Micălaca al municipiului reşedinţă au fost distruse într-un incendiu izbucnit marţi noaptea, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru lichidarea incendiului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Arad cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţimi, o autospecială SMURD, o autospecială grupă operativă, 3 ofiţeri şi 17 subofiţeri. 

"În momentul sosirii primelor echipaje de pompieri incendiul se manifesta violent, generalizat la 2 case, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la alte trei imobile din apropiere. S-a acţionat pentru limitarea propagării incendiului, după aproape o oră de la începerea intervenţiei reuşindu-se localizarea incendiului, astfel că au fost salvate imobilele învecinate", a declarat George Pleşca.

Citește și: O grefieră din cadrul Tribunalului Iași, obligată să achite daune morale de 20.000 de lei unui fost pușcăriaș

Acesta a precizat că incendiul a fost stins după circa două ore. 

"Pompierii au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor probabile care au dus la producerea incendiului", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. 

Proprietarul locuinţei unde a izbucnit incendiul este un bătrân în vârstă de 75-80 de ani, acesta reuşind să iasă singur din casă, înainte ca flăcările să se extindă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.