Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două celebrităţi din România şi-au retras fiica de 9 ani de la şcoală

www.brasovultau.ro
copii scoala

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au hotărât ca începând anul acesta Sofia, fetiţa lor în vârsta de 9 ani, să nu mai urmeze sistemul clasic de învăţământ, urmând să înveţe în sistem home schooling.

Dana Nălbaru este conştinentă că vor avea de înfruntat multe lucruri necunoscute, dar în acelaşi timp are încredere că toţi 3 vor reuşi în acest demers.

„Ne-am lovit de prejudecati si stim ca e abia inceputul unui lung sir de provocari atat din partea societatii cat si din partea necunoscutului care ne asteapta. Dar nu ne temem. Suntem impreuna, toti trei, in aceasta decizie si e una asumata”. Decizia lor a fost luată din dorinţa ca Sofia să înveţe „despre lucrurile care ii plac si fara constrangeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative”.

Dragoş Bucur a povestit cum acesta a fost cel mai relaxat început de an şcolar pentru Sofia. „Ieri, în prima zi de ne-scoala Sofia a făcut primul curs de scenaristica, a stat 2 ore în fața calculatorului făcând MATEMATICA si alta ora jumătate învățând programare pe calculator la cursurile online Khan Academy”, conform viva.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.