Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două cluburi olandeze din divia II vor să fenteze clasamentul - Apelează la instanţă pentru a obţine promovarea

decizie instanta

Două cluburi olandeze din divizia a doua vor merge în instanţă în încercarea de a-şi asigura promovarea în prima ligă valorică, Eredivisie, după ce sezonul a fost declarat închis din cauza pandemiei de coronavirus, scrie dpa, potrivit Agerpres.

Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) a decis să declare sezonul 2019/2020 terminat, fără a oferi titlul vreunei echipe, şi fără a exista echipe retrogradate sau promovate.

Citește și: PROTEST Presa din Timișoara, scrisoare DESCHISĂ către Iohannis și Orban și către Parlament privind JIGNIRLE aduse de primarul Nicolae Robu jurnaliștilor .

Ca urmare, echipele Cambuur şi De Graafschap au anunţat că vor apela la justiţie în tentativa de a obţine dreptul de a evolua în prima divizie.

Federaţia olandeză a anunţat încheierea sezonului pe 24 aprilie, după ce guvernul a interzis evenimentele publice până în septembrie. Nu a fost declarată o campioană, dar s-a decis ca primele cinci clasate la momentul suspendării campionatului să participe în sezonul viitor al cupelor europene.

Cluburile olandeze de fotbal au reluat pregătirea în grupuri restrânse de jucători, dar nu s-a stabilit o dată pentru antrenamentele colective de dinaintea viitorului sezon din Eredivisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.