Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două corpuri ale Maternităţii Bucur, reabilitate cu bani din PNRR - Valoarea finanţării, peste 35 de milioane de lei - Nicuşor Dan:Am publicat în SEAP licitaţia

spitale

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, că două corpuri ale Maternităţii Bucur vor fi reabilitate cu bani din PNRR, valoarea finanţării depăşind 35 de milioane de lei, potrivit news.ro.

”Am publicat în SEAP licitaţia pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi lucrări de consolidare şi renovare a unor clădiri care aparţin Maternităţii Bucur, edificată în anii 1930”, a scris, marţi, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul a precizat că cele două clădiri (Corp A şi B ) vor fi renovate cu fonduri PNRR, valoarea finanţării nerambursabile fiind de 35,3milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

”Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirilor (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică”, a mai precizat primarul general.

Acesta anunţă că termenul pentru depunerea ofertelor este 06.06.2023

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.